luni, 2 februarie 2015

DIGESTIE & DETOX - Clasa noua Hatha Yoga

Deschidem luna Februarie, cu  o noua Clasa de Hatha Yoga
 DIGESTIE & DETOX

Cand ? Marti, 03.02.2015, ora 19.00


Oamenii iubesc inceputurile de luna, au intotdeauna acel sentiment  al transformarii, al activarii vointei . Luna Februarie, marcheaza incheierea sezonului friguros, motiv pentru care, este recomandat sa ne dezmortim si sa ne revenim din moleseala.

Practicand Hatha Yoga, dezvoltam un anumit simt de constientizare al relatiei minte-trup- energie, devenim constienti de respiratia si suflul nostru vital.

Prin Hatha Yoga putem totodata sa ne detoxifiam corpul si mintea. Exista anumite exercitii fizice cat si tehnici de respiratie care odata executate constient,  ajuta la curatatea organismului de impuritati si toxine, stimuleaza digestia si tranzitul intestinal.

La clasa de Digestie & Detox  vom efectua diferite rasuciri si aplecari, atfel incat cu fiecare inspir sa intindem organismul si cu fiecare expir, sa ne  rasucim precum un burete, eliberandu-ne de tot ceea ce nu ne mai serveste fiintei noastre.  Sunt sute de asane (posturi fizice), care intaresc, detoxifiaza si echilibreaza corpul.

In aceasta clasa vom uni constient prin respiratie, cateva dintre aceste posturi . Asanele (ex.fizice) alese,  lucreaza intens cu organele abdominale ( ficat, pancreas, splina, rinichi, stomac), intind partea de jos a spatelui si muschii de la pulpe, intaresc partea de sus a corpului si curata si activeaza chakra a treia. 

 

Citeste aici care sunt cele
5 TIPS-URI ESENTIALE DESPRE HATHA YOGA
PENTRU INCEPATORI


In corpul nostru, a treia chakra este localizata in plexul solar, deasupra glandelor suprarenale. Este locul in care simtim "fluturasi" atunci cand avem emotii- cand a treia chakra nu se simte puternica si increzatoare. Este o chakra solara, care aduce luminozitate, caldura, energie si putere.

Chakra a treia, guverneaza  metabolismul si este responsabila de regularizarea si distribuirea energiei metabolice prin trup. Acest lucru se realizeaza prin arderea materiei (hrana) si transformarea ei in energie (actiune si caldura). Afectiuni precum diabetul, hipoglicemia, sau ulcerul la stomac, au legatura directa cu acest centru.

O importanta deosebita pentru metabolism o are si aerul, elementul celei de-a patra chakre. Fara aer, focul nu poate sa arda, iar celulele nu participa la metabolism. Cand avem probleme de respiratie si metabolismul are de suferit.  Aceasta chakra se afla in legatura si cu respectul pentru propria persoana, ceea ce ne intareste vointa. Vointa adevarata presupune o comunicare profunda cu sinele.

 Practicand Hatha Yoga- mentinem in echilibru cele doua polaritati ( Ha- Tha), Yin-Yang, Feminin-Masculin, Solar-Lunar , Emisfera dreapta-Emisfera Stanga, prin diferite tehnici precum :
Exercitii fizice – Asane / Exercitii de respiratie- Pranayama / Gesturi –Mudre/ Cantari –Mantre/ Exercitii de Relaxare- Savasana  si Exercitii de Concentrare si Meditatie (Dharana, Dhyana ).

Practicand regulat Hatha Yoga, ne intarim corpul fizic, crestem nivelul de vitalitate si energie, eliberam toxinele, anihilam stresul si putem preveni sau recupera dupa anumite dezechilibre de sanatate
 

CITESTE AICI MAI MULTE DESPRE
CLASELE DE HATHA YOGA



Daca iti doresti sa participi la clasele de Hatha Yoga, insa programul nu te avantajeaza, trimite-mi te rog un e-mail cu ziua si ora preferata. Cat de curad voi suplimenta numarul claselor iar parerea ta conteaza.

Daca insa, nu poti ajunge la clasele de Hatha Yoha dar cunosti si alte persoane interesate de un stil de viata sanatos, m-as bucura sa le redirectionezi acest link.

"Info text chakre  – Intelepciunea chakrelor - Anodea Judith"


www.QYogaFlow.COM 
Self Discovery   Holistic   Health   Wealth
Romania  Bucharest  0722.456.564  QYOGAFLOW@GMAIL.COM

Marti, 03.02.2015, ora 19.00, Clasa Hatha Yoga DIGESTIE & DETOX

Cum ma inscriu?
Inscrierile se fac la adresa de e-mail : 
QYOGAFLOW@GMAIL.COM, sau la numarul de telefon 0722.456.564

Este necesar sa faci programare cu
5 ore inainte clasa.

Locatie :
Bucuresti, Zona Decebal (Vis a Vis Zvon Caffe), Str. Dristorui, Nr 3, Bl A21, Sc B, Et 2. Ap 30, Interfon 30.


 


PE 15 FEBRUARIE,
TE INVIT LA UN WORKSHOP DE EXCEPTIE DESPRE


Setarea obiectivelor, incredere si tehnici de realizare a telurilor .

TU DE FAPT CE ITI DORESTI?

Mai multe informatii si inscrieri aici:
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu