marți, 17 februarie 2015

10 lucruri pe care este extrem de vital sa le cunosti daca ai un obiectiv si vrei sa il realizezi.

Week-end-ul trecut, am sustinut Workshop-ul „ Eu de fapt ce imi doresc?” un workshop despre Setarea Obiectivelor, Incredere si Tehnici de Realizare a Telurilor.
Datorita valorii extraordinare pe care o au informatiile si tehnicile propuse in acest training, m-am hotarat sa impart cateva dintre ele, extrem de importante si cu tine.


Iti multumesc pentru faptul ca urmaresti postarile Q Yoga Flow si esti interesat de dezvoltarea ta personala!

Dupa multe cautari legate de „ succes si cum sa iti atingi obiectivele” am inteles un lucru extrem de vital si acela este:
 „ Intai consolideaza-te pe tine sa devii omul care trebuie, ca sa poti face ceea ce trebuie si inevitabil vei avea ceea ce iti doresti.”

„ A avea este o consecinta, nu un scop.” spune cel mai bun speaker din Romania in 2012, 2013 „Lorand Soares Szasz „

Daca si tu ai un obiectiv la care visezi tot timpul, iti imaginezi cum ar fi sa il realizezi, il creezi si vorbesti cu entuziasm despre el, iti recomand sa citesti cele 10 tehnici de mai jos.

Aceste informatii au fost explorate atat personal si totodata sunt mentionate in training-urile celor mai buni Speakeri din lume precum: Brian Tracy, John Assaraf, Bob Proctor, Tonny Robbins.


Iti recomand sa iti iei agenda si sa scrii cel putin 5 lucruri ( Oricat de mici) care efectuate astazi te vor aduce mai aproape de Obiectivele tale.


1.    Fa diferenta dintre Obiectiv si Dorinta egotica.
Inainte de a-ti  seta un Obiectiv,  intreaba-te in Interiorul tau( poti pune chiar mana pe inima) : Cat la 100 % din acest obiectiv, doresc sa il realizez din pasiune, pentru binele meu Suprem si al tuturor.

2.      Nu iti limita orizontul. Cea mai potrivita intrebare este : Daca as avea toate resursele necesare din lume, cum as vrea sa fiu, sa am si ce anume sa fac ca sa aduc valoare acestei lumi?

3.       Descopera motivatia, DE CE-ul din spatele obiectivului. De ce anume vrei sa realizezi acest lucru? Care este motivatia ta?


4.      Scrie-ti obiectivele pe foaie. Este primul punct care te ajuta sa transformi invizibilul in vizibil. Construieste acea viziune care sa te inspire, sa te entuziasmeze, sa o traiesti.

5.      Seteaza termene de realizare pentru obiectivele tale. Fii clar si concis atunci cand iti setezi obiectivele: Daca obiectivul tau va fi- Vreau mai multi bani- Universul nu va stii exact – ce inseamna mai mult- si poate iti va da doar 10 lei.

6.      Largeste-ti zona de confort. Renunta la obiceiurile care te tin pe loc si dezvolta obiceiuri noi care sa te aduca mai aproape de obiectivele tale.

7.      Verifica-ti paradigmele din subconstient si vezi barierele care iti apar in cale.
Incearca sa iti reprogramezi pozitiv subconstientul, prin repetitie si informatie noua.

8.    „Formula secreta a succesului”
A FI x A FACE =A AVEA   A avea este o consecinta, nu un scop.
Scopul este sa devii omul care trebuie, ca sa poti face ceea ce trebuie, ca sa ai ceea ce iti doresti.  „Lorand Soares Szasz „

9.      Lucreaza in fiecare zi la visele tale; Instruieste-te continuu; Fii perseverent!

10.   Intreaba-te ? Care sunt cele 5 lucrui pe care as putea sa le fac frecvent, pentru a fi mai aproape de obiectivele mele?

     Treci la Actiune!
     „ O decizie adevarata se masora prin faptul ca ai intreprins o noua actiune. Daca nu exista          nicio actiune, inseamna ca nu ai luat cu adevarat o decizie.” Tonny Robbins

     „In orice decizie sau in orice actiune, binele reprezinta scopul, pentru ca in vederea lui se           fac toate celelalte.” Aristotel

Simona Chiriacescu

www.QYogaFlow.blogspot.ro
Self Discovery   Holistic   Health   Wealth
Romania  Bucharest  0722.456.564  QYOGAFLOW@GMAIL.COM

Daca consideri ca acest articol  poate ajuta si pe altcineva, impartaseste acest material si cu prietenii tai. 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu