duminică, 18 ianuarie 2015

21 de Idei ALTFEL pentru un week-end FABULOS

Cu siguranta si  tu te-ai plictisit de monotonele iesiri la mall, cafenele sau baruri. Indiferent daca esti genul  de persoana care sta tot timpul la PC sau care adora sa isi petreaca timpul in natura, ACEST MATERIAL ti se va parea EXTREM DE INTERESANT SI VALOROS.  Am creat cele mai ALTFEL 21 DE IDEI despre cum poti sa petreci un WEEK-END FABULOS. 

Check it OUT! 
Anunta-ma care dintre ele ti-a placut si pe care le-ai pus in practica. Astept cu drag si ideile tale ALTFEL.

Iti doresc un week-end Fabulos!

1.        Citeste o carte inteligenta. In momentul in care citesti carti de dezvoltare personala, ti se activeaza un anumit simt al intelepciunii, al sigurantei si increderii in sine. Iti recomand una dintre cele mai bune carti din lume:  “ Puterea Prezentului – Eckhart Tolle “ o poti citi online aici PUTEREA-PREZENTULUI , sau o poti cumpara de  aici .

2.       Fa curatenie in sifonier, iar hainele pe care nu le-ai mai folosit in ultimii 3 ani, pune-le intr-o punga si da-le cuiva care intr-adevar are nevoie de ele. Te pacalesti singur daca crezi ca o sa le mai imbraci vreodata, plus ca ai ocazia sa faci pe cineva fericit, plus ca in felul acesta faci loc pentru alte lucruri noi.

3.       Dezvolta-ti creativitatea si emisfera dreapta a creierului. Mergi la un supermarket si cumpara un set de acuarele, 2 pensule si o carte de pictat. Poti lua o carte cu desene déjà conturate, precum “Mandala” sau poti crea propriile desene.  Creativitatea ne inlatura bariera propriilor limitari. Poti gasi carti cu mandale aici.

4.       Gandeste-te la doua persoane pe care le apreciezi si carora ai vrea sa le multumesti, suna-le si spune-le ce simti.  Imagineaza-ti ca cineva te-ar suna pe tine si ti-ar spune cat de mult te apreciaza si ca iti multumeste pentru faptul ca ai fost alaturi de ea……. Cum te-ai  simti ?

5.       Fa o meditatie de cel putin 30 de minute. Gandeste-te la meditatie, ca la cea mai buna metoda de a intra in contact cu sursa creatoare a tot.  Stai in sezut, cu spatele drept, linisteste-ti mintea si constientizeaza-ti respiratia. Fi observatorul propriilor ganduri, nu le judeca, nu le diseca, doar observa-le.  Poti medita pe o anume tema, precum gasirea unui raspuns sau vindecare sau prosperitate. Mediatia este la fel de importanta pentru suflet precum sunt hrana si odihna pentru trup. Poti gasi un exemplu bun de meditatie, aici.

6.       Uite-te la un film documentar de exceptie. Iti recomand o serie de astfel de filme,  pe care consider ca fiecare dintre noi ar trebui sa le vedem in aceasta viata The SecretYou can heal your lifeThe shadow effect ,  Brother sun, Sister moonGandhi

7.       Pregateste o cina creativa, gatita cu multa dragoste si invita-ti cativa prieteni sa savureze deliciile pregatite.


8.       Seteaza-ti 100 dar nu mai putin de 20 TOP OBIECTIVE pentru 2015. Iata un posibil exemplu

9.       Iesi in natura, in parc, plimba-te cel putin 30 de minute si respira  constient. Uneste-te cu natura si bucura-te de aerul proaspat ce-ti invioreaza corpul. 

10.   Fa un research pe net si cauta cele mai reprezentative training-uri si seminarii din domeniile care pe tine te intereseaza si rezerva-ti un loc. “Daca crezi ca educatia este scumpa, asteapta sa vezi cat te costa ignoranta. “ John M. Capozzi . Iti recomand sa intri si pe: Natura Divina , Trezeste banii in viata ta

11.   Cauta in telefon 3 persoane cu care vrei sa dezbati un subiect interesant precum” Viata si bucuria de a trai” sau “Scopul meu in viata si tehnici de a intreprinde tot ceea ce imi doresc” si intalniti-va pentru a discuta  aceste subiecte. Energia de grup iti va oferi raspunsuri pe care nu le asteptai  si te va face sa te simti Viu, gata sa iti traiesti viata la capacitate maxima.

12.   Misca-te, antreneaza-ti corpul , relaxeaza-te, rasfata-te si  elibereaza-ti mintea de ganduri. Achizitioneaza-ti un pachet de wellness ( YOGA, aerobic, masaj, sauna, piscina).  Poti participa la cursul meu de Yoga, aici Clase Hatha Yoga . La clasele de Hatha Yoga * Q Yoga Flow, vei beneficia de 90 de minute de sanatate,echilibru, concentrare, flexibilitate, relaxare prin diferite tehnici precum  " Meditatie, Respiratie, Mantre, Savasana, Asane (ex.fizice)."


13.   Mergi intr-o vizita surpriza la cineva care stii ca i-ar face o deosebita placere sa te revada, precum “ parinti, bunici, alte rude, prieteni din copilarie, liceu, etc.)

14.   Gandeste-te cu mintea  si sufletul deschis la cele doua intrebari :A) Daca as avea toate resursele necesare din lume, cum mi-ar placea sa fiu? B) Ai 5 milioane de euro in cont. Ce faci cu ei pana la ultimul cent?  Foloseste-ti imaginatia, vizualizarea. Aminteste-ti intotdeauna “ Orice gand este o cauza si orice actiune este un efect”  Tu iti creezi propria realitate. Iti recomand sa faci acest exercitiu in scris, nu doar mental sau verbal.

15.   Gandeste-te cu mintea si sufletul deschis la TOP 30 calitati (abilitati) pe care le ai si noteaza-le. Gaseste calitatea (abilitatea)  principala si gandeste-te cum poti  sa fii de folos lumii prin prisma acesteia. Pentru a avea succes, intai trebuie sa stii care sunt abilitatile si calitatile tale forte.

16.   Mergi la teatru sau ia cina la cel mai scump restaurant din oras. Iesi din frica de a cheltui si intra in energia abundentei. Meriti asta! Stii, cui sunt convinsa ca i-ar face cea mai mare placere? Bunicii tale, matusii tale in varsta sau unchiului – scoate-i la teatru.


17.   Uite-te pe Youtube, la video-urile lui  Tonny Robbins  Unleash the power within  si integreaza tot ce poti. Acest om este un colos al dezvoltarii personale iar in momentul de fata, acest domeniu reprezinta motorul ce duce catre urmatorul nivel.

18.   Hotaraste-te sa repari  tot ceea ce era stricat prin casa. Debaraseaza-te de tot ceea ce nu iti mai foloseste si adu energie fresh in casa ta. Deschide geamurile larg deschis, aprinde un betigas parfumat, o lumanare si seteaza-ti o intentie pura, odata cu aceasta curatare. Ai sa observi faptul ca in urmatoarea luna , de fiecare data cand intri in casa, o sa ai sentimentul de pace, de energie pozitiva.

19.   Infrange-ti teama si fa un lucru de care ti-a fost frica intotdeauna. “ Sari cu parasuta, fa bungee Jumping, tine un discurs in public, cere-ti iertare, fa o prajitura Jamie Oliver, mergi la o sedinta de terapie alternativa (reiki, yoga, eft, bioenergie), spune o rugaciune, scrie o poezie, mergi la karaoke,  fa-ti un rucsac - mergi la aeroport si calatoreste cu prima cursa la care gasesti bilet.

20.   Organizeaza o seara de lectura poetica alaturi de cei mai buni prieteni. Asigura-te ca ai cel putin 3 carti de poezie  si 3 carti de povesti. Faceti un cerc si fiecare dintre voi va fi povestitorul pentru cel putin 10 minute. Este super fun si cultural. Cu siguranta o sa va super distrati.

21.   Fa o baie fierbinte (cada) in timp ce asculti 30 de minute de muzica clasica. Conecteaza-te cu apa, cu linistea dinauntrul tau si simte vibratia sunetelor muzicale. Poti gasi 8 ore de muzica clasica aici  aici. 

Astept cu mare interes parerea ta, legat de care dintre cele 21 de idei ALTFEL, au facut pentru tine ca weekend-ul sa fie FABULOS.
Daca ai si alte idei Altfel, m-as bucura sa ni le impartasesti.

Un week-end Fabulos!

Simona,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu