vineri, 20 martie 2015

20 si 21 Martie 2015 - Doua fenomene astrologice importante-

Azi si maine, ne pregatim sa intampinam doua evenimente astrologice importante 
: Eclipsa partiala de soare in Romania si Echinoctiul de primavara. 
Aceste evenimente vibreaza la unison cu tot universul si produc inevitabil schimbari pe toate palierele. Astrologii si oamenii de stinta recomanda ca in perioada Eclipsei de Soare sa pastram o stare de pace si recunostinta profunda prin contemplare interioara(meditatie).  
In perioada Echinoctiul de primavara, totul se trezeste la viata, iase la suprafata, fiind un moment propice pentru a ne seta anumite intentii.



Eclipsa de Soare ( 20 martie 2015)

Specialistii afirma faptul ca Eclipsa incepe in jurul orei 10:45, are maximul în jurul orei 11:55 si se termină la 13:05, cu o durata medie pentru tara noastra de doua ore si 20 de minute. Luna se aliniaza cu Soarele, la 29 de grade in Pesti, marcand inceputul unui nou ciclu al Lunii. Eclipsa de Soare se produce atunci când Luna acopera Soarele, moment când lumina celui din urma nu mai ajunge pe Pământ. 
Intampina Eclipsa de Soare intr-o stare de pace si pura recunostinta, facand activitati creative si spirituale.
Pastreaza o stare de echilibru, de contemplare interioara conectandu-te cu linistea din interiorul tau si Gratia Divina.

Afla mai multe despre semnificatia eclipsei de soare aici:

Powerful New Moon/Solar Eclipse in Pisces on March 20th, 2015

Astrolog: Sonja Francis

ECHINOCTIU DE PRIMAVARA 2015 marcheaza inceputul primaverii astronomice, care dureaza circa 92 de zile. Echinoctiul de primavara este in acest an pe 21 martie, cand, de la 0.45 incepe oficial primavara astronomica.

 Acest eveniment reprezinta momentul cand Pamantul este cel mai aproape de Soare si, incepand de la aceasta data, durata zilei va fi în continua crestere, iar cea a noptii in scadere, pana la data de 21 iunie, cand va avea loc solstitiul de vara.
Astrologii spun ca momentul cand ziua devine egala cu noaptea simbolizeaza o stare de armonie, o stare de transformare profunda atat a naturii exterioare, cat si o transformare benefica a naturii noastre umane. In perioada echinoctiului de primavara, totul se trezeste la viata, tinde sa iasa la suprafata, sa se bucure de energiile profunde ale primaverii.


Ai incredere in perfectiunea vietii si bucura-te sa fii aici acum!
Cu dragoste,
Simona

Surse:
http://www.romaniatv.net/echinoctiu-de-primavara-2015_209008.html
https://www.youtube.com/watch?v=p0cQDHN2xLE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu